Cautare Informatii
PRECIZARI

• Fişa deţinătorului permisului de conducere se va completa de către solicitant cu scris de mână, cu majuscule, folosind pix cu cerneală de culoare albastră;
• Se va renunţa la aplicarea fotografiei în spaţiul destinat acesteia din fişa deţinătorului, întrucât imaginea facială se preia exclusiv prin fotografierea directă a persoanei, cu ocazia prezentării la ghişeu.

• În situaţia în care sunt prezentate fişe ale deţinătorului completate prin dactilografiere şi / sau având aplicată  fotografia, acestea se vor primi până la epuizarea unor astfel de cazuri.

PRECIZĂRILE DE MAI SUS NU AU APLICABILITATE ÎN URMĂTOARELE SITUAŢII:

1. Preschimbarea permiselor de conducere ale cetăţenilor români care au domiciliul în România şi se află temporar în străinătate, iar depunerea şi ridicarea permiselor se efectuează de alte persoane. În aceste cazuri se va proceda în continuare potrivit prevederilor art. 44, alin. 3 din Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

2. Preschimbarea permiselor de conducere străine cu documente similare româneşti, în conformitate cu prevederile Ordinului M.A.I. nr. 1480/2006.

3. Primirea documentelor în vederea eliberării permiselor de conducere prin procedura stabilită de Ordinul M.A.I. nr. 1260/2006 privind organizarea şi funcţionarea ghişeului unic în cadrul serviciilor publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor.


Cerere examinare


  Print